Betalen

Je kunt je bestelling veilig en op verschillende manieren betalen. Je bestelling wordt verzonden nadat de betaling door ons is ontvangen.

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
– Overboeking
– PayPal
– SOFORT Banking
– Bancontact
– Giropay

Je kan ook betalen door het bedrag van je bestelling te voldoen onder vermelding van het factuurnummer op rekeningnummer IBAN: NL18RABO0336679165 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Rozewoodstock te Loenen

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan worden dezelfde dag verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Binnen Nederland verzenden wij je bestelling gratis

De verzendkosten buiten Nederland bedragen €4,95 en gratis verzending voor bestellingen vanaf € 40,-

Levering binnen Nederland verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. In de meeste gevallen versturen wij jouw bestelling als brievenbuspost, waardoor het door de brievenbus past en je hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een mail met hierin verzendbevestiging.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jouw te wijzigen.

Indicatie bezorgtijd buitenland in werkdagen

Land Brieven en pakjes (Priority)
Australië 5 – 10
België 2-3
Canada 4-8
Curaçao 4-6
China 7-12
Duitsland 2-4
Indonesië 5-10
Italië 3-7
Japan 4-8
Frankrijk 2-3
Nieuw-Zeeland 5-8
Noorwegen 4-6
Rusland 6-14
Spanje 3-4
Turkije 4-8
Verenigd Koninkrijk 2-3
Verenigde Staten 4-8
Zuid-Afrika 6-10
Zweden 2-4
Zwitserland 3-4

 

Retourneren

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@soolovely.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.